Franciza cu livrari la domiciliu: Baba Cloanta

Food DeliveryBaba Cloanta va ofera posibilitatea sa desfasurati doar activitatea de livrare la domiciliu a produselor. Daca nu ati gasit o locatie potrivita, puteti incepe afacerea prin dezvoltarea sistemului de catering.

Investitie

Investitia este relativ similara cu mentiunea ca se impune achizitia autoturismelor de livrare. Aceasta forma de parteneriat necesita o investitie mai mare in programul de marketing pentru a face cunoscute produsele in localitatea dvs. si pentru a genera notorietate brandului si investitii suplimentare (dar rezonabile) in achizitia autoturismelor necesare livrarilor. Se recupereaza din investitie datorita reducerii costurilor de amenajare a locatiei.

Este necesara o implicare la fel de consistenta in dezvoltarea francizei. Avand in vedere ascensiunea afacerilor cu livrari la domiciliu consideram ca Baba Cloanta ofera un potential foarte mare si produse care se preteaza excelent la piata din Romania. Livrarile la domiciliu cu pizza au crescut imens, cererea pentru produse cu carne rotisata este in acelasi trend de crestere iar produsele fabricate conform retetelor traditionale si taranesti au un impact comercial favorabil.

 

Comments are closed