Baba Cloanta – conceptul nou de fast-food

Baba Cloanta este un concept nou de fast-food pe piata din Romania. Intentia noastra este sa oferim cat mai multe legume in produse, de aceea odata ce transam carnea proaspata, intre felii introducem legume: morcov, ardei, cartofi, roșii, ceapă. Prin rumenirea la flacara, produsul final va contine multe legume imbinate in carne rezultand un preparat light, cu putine grasimi si cu un numar redus de calorii. Cel putin 25% din compozitia carnii o reprezinta legumele si stim cu totii ca legumele la gratar (sau la flacara) sunt pe cat de gustoase pe atat de sanatoase.

Sosuri taranestiSosuri Baba Cloanta

Toppingurile si sosurile sunt preparate dupa retete traditionale, de la tara. Acestea sunt proaspete si contin de asemenea, legume tocate si mirodenii naturale: sos de rosii coapte, sos mujdei usturoi, sos de vinete, etc.

Ne informam clientii cate calorii consuma si care sunt elementele nutritive si sugeram programe dietetice atunci cand configuram meniurile.
In restaurantele Baba Cloanta reducem la maxim continutul de zahar si incercam sa reducem nivelul glutenului din faina. Produsele sunt preparate pe loc, vizibilitatea, igiena si curatenia fiind foarte importante.
Aluaturile sunt framantate in locatie si se coc in cuptoarele noastre. Oferim ceai BIO organic si cafea BIO. Suntem interesati sa vindem un produs corect si sa eliminam toate ingredientele care pot afecta sanatatea.

Comments are closed